Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenonline.net


  Online paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenonline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  Lieve dinah. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek.je zit er met alles echt boven op. En je bent ook zo vreselijk lief.

Dank je wel. Echt een aanrader om te bellen.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met paragnost Dinah   Ervaring van Anoniem met paragnost Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah. lieve, geduldige, respectvolle n bijzonder voorspellingen doet ze. Yuorah durf ik ook te bellen en zelfs soms gewone dingen te vragen, je ziet het soms echt niet zitten en ik wacht mijn beurt tot ik contact met haar hebt. Yuorah geeft mij ook rust dan kan ik verder en geniet van de dag, dank je Yuorsh .




Ervaring van Jo met paragnost Yuorah   Ervaring van Jo met paragnost Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met paragnost Sonja   Ervaring van Stefanie met paragnost Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angele
  Ervaring met paragnost Angele
  Straffe dame. Wat ze allemaal kan vertellen zonder dat ik uitleg gaf. Echte aanrader.




Ervaring van Vicky met paragnost Angele   Ervaring van Vicky met paragnost Angele   Ervaring van Vicky geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Dag Yasmin, hopelijk gaat alles goed met jou. Wanneer kom je terug op de lijn? We missen je, ik vind je zo goed in kaartjes leggen, recht door zee, eerlijk en je kaartjes kloppen :) Hopelijk kom je snel weer terug, heel veel liefs van een trouwe fan xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Yasmin   Ervaring van Anoniem met paragnost Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hallo,
Ik heb je een paar dagen geleden gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op mijn vragen. Je hebt mij weer tot rust gebracht. Ik vind je echt super goed. Een van de beste. Jammer dat je niet vaak online bent. xxxxxxxx.




Ervaring van Issa met paragnost Bhartie   Ervaring van Issa met paragnost Bhartie   Ervaring van Issa geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, had jou vanavond weer even gesproken over die nieuwe persoon in mijn leven. Ik maakte me druk over het contact vandaag, maar idd vlak na ons gesprek heeft hij mij gecontacteerd. En hij komt zo nog heel even langs, dus jij had gelijk. Toppertje ben jij. Hopelijk zal de rest tussen hem en mij positief gaan en kan ik dat andere hoofdstuk (J) nu eens afsluiten. Dank je wel lieverd en tot snel weer hopelijk. Liefs F ( van J en vandaag F) ;-) xxxx.




Ervaring van FT met paragnost Sara   Ervaring van FT met paragnost Sara   Ervaring van FT geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha heeft het altijd juist. Zij heeft nu meerdere gebeurtenissen goed voorspeld, zelfs qua tijd. Tabitha heeft ook enorm veel humor en ze geeft ook super goed advies in hoe men met de situatie moet omgaan.




Ervaring van F met paragnost Tabitha   Ervaring van F met paragnost Tabitha   Ervaring van F geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Ik heb Olivia in mei gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Olivia wist precies wat er in de ander omgaat, hoe zijn karakter is en wat er is afgespeeld tussen ons. U ziet net als de meesten hier dat het contact terugkomt, als dat zo is laat ik het u gauw weten. We wachten het af. Bedankt Olivia xxx .




Ervaring van L. met paragnost Olivia   Ervaring van L. met paragnost Olivia   Ervaring van L. geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  MathildaNili,
Ik heb je zojuist gesproken en elke keer zet je mij weer terug in mijn kracht.
Ik spreek je al een lange tijd en jouw voorspellingen komen zo vaak uit dat ik bij elke onzekerheid in mijn leven jouw inzichten en bevestigingen wil hebben. Je bent altijd zo eerlijk in jouw antwoorden dat ik nooit hoef te twijfelen, Ik wacht het gewoon af en meestal komt het gewoon uit.
Blijf doorgaan want ik kan je niet missen. Dikke knuffel H.




Ervaring van H met paragnost MathildaNili   Ervaring van H met paragnost MathildaNili   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, bedankt voor alles, je begrijpt me altijd zo goed, en alles komt uit wat je voorspelt, je bent een topper.
tot spoedig nog eens.




Ervaring van nola met paragnost Morgane   Ervaring van nola met paragnost Morgane   Ervaring van nola geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Wat ben ik blij dat ik met haar gesproken heb. Ik voel me nu een stuk sterker dan voorheen. Wat een lieve schat en ze voelt het precies aan. Heel mooi.




Ervaring van Suzanne met paragnost Maddy   Ervaring van Suzanne met paragnost Maddy   Ervaring van Suzanne geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Leuke babbel dirk, en tussen de regels door heb je me toch subtiel, weliswaar, duidelijke je mening gegeven. Die zeer terecht was achteraf bekeken. Pierette.




Ervaring van Pierette met paragnost Dirk   Ervaring van Pierette met paragnost Dirk   Ervaring van Pierette geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Bedankt voor je consult, net zo eerlijk en duidelijk. Lief dankjewel, ik ga me best doen. Groetjes en een knuffel.




Ervaring van Sandy met paragnost Tancy   Ervaring van Sandy met paragnost Tancy   Ervaring van Sandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Bedankt Sonja super. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Mandy met paragnost Sonja   Ervaring van Mandy met paragnost Sonja   Ervaring van Mandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, Jij stelt mij gerust. Ik heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel.




Ervaring van Petra met paragnost Joke   Ervaring van Petra met paragnost Joke   Ervaring van Petra geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Jij bent echt een lieverd, zo gedetailleerd en hoopvol, laat je zeker nog weten.




Ervaring van Happy met paragnost Chantal   Ervaring van Happy met paragnost Chantal   Ervaring van Happy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  supermedium, got it allright at the end.




Ervaring van Fons met paragnost Beau   Ervaring van Fons met paragnost Beau   Ervaring van Fons geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Wauw. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet gesteld had maar waar ik wel mee zat. Ongelofelijk dat iemand dat voelt. Sterke gave. Dank je wel.




Ervaring van Els met paragnost Mari Elena   Ervaring van Els met paragnost Mari Elena   Ervaring van Els geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Afgelopen week voorspelde je dat er een bericht naar me onderweg was van een vrouw. Ik had geen idee wie of wat. Tot ik gisteravond uit het niks een berichtje kreeg van een vroegere vriendin waar ik al een poos geen contact meer mee heb met een verzoek m af te spreken. Helemaal verbaasd was ik omdat ik geen bericht van haar verwachtte. Ik moest gelijk aan jouw voorspelling denken. Spot on. Ik ben heel benieuwd wanneer je andere voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt.




Ervaring van D. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Super ongelofelijk wat hij zegt zonder voorkennis.




Ervaring van Nicole met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Nicole met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Zo mooi, precies op de voorspelde dag kreeg ik een bericht en kon ik een fijn gesprek met hem hebben, een klein gesprek maar een hele ommekeer en bewustwording.




Ervaring van Inge met paragnost Monique   Ervaring van Inge met paragnost Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Dankjewel voor het fijne gesprek van zondag. Je had snel de juiste energieen van mij en de personen te pakken. Ben heel erg benieuwd naar de voorspellingen en ik bel je snel weer. xxx.




Ervaring van P met paragnost Tabitha   Ervaring van P met paragnost Tabitha   Ervaring van P geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau, effe een berichtje voor jou. Hoe goed jij overal doorheen prikt en iemands ware karakter onthuld. Gewoon pats boem waarheid en nergens omheen draaien. Chapeau.




Ervaring van Anoniem met paragnost Beau   Ervaring van Anoniem met paragnost Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hallo Anouk, ik bel je steeds met de zelfde vragen en je blijft steeds zeggen dat het goed komt en weer contact krijg met die ene persoon( je weet wel wie). Steeds weer heb je gelijk, je zei me zelfs dit weekend ga je hem zien en ja hoor is ook gebeurt. Ik heb een leuk weekend gehad. Je bent de beste hier op de lijn dank je wel voor alles. Liefs Anneke.




Ervaring van anneke met paragnost Anouk   Ervaring van anneke met paragnost Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Wauw wauw wauw Shiloh. Sorry dat ik je zolang voor me gehouden
heb. Supergesprek met je gehad. Heel goed bij het invoelen, bedankt voor de wijze raad. Mooi om te horen dat het goed gaat met mijn vader.
Je bent een heel spontaan medium. Dank je voor alles wat je mij verteld hebt neem het zeker mee. Ik geef je nog een warme knuffel C.




Ervaring van C met paragnost Shiloh   Ervaring van C met paragnost Shiloh   Ervaring van C geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik heb het huis gekocht voor de strakke prijs dat je aangaf. Ik geloofde niet dat dat zou lukken, maar ze hebben mijn bod aanvaard. Dank je wel, weer zat je er pal op.




Ervaring van nicole met paragnost Anouk   Ervaring van nicole met paragnost Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Lieve chantal,
Wat heb jij een hele aangename stem om naar te luisteren, en zo vlotjes was je alles aan het vertellen in die 10 minuten dat ik je aan de lijn had.Ik was echt verrast over wat je zei. Zal zeker iets laten weten.A.




Ervaring van A met paragnost Chantal   Ervaring van A met paragnost Chantal   Ervaring van A geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.




Ervaring van Marijke met paragnost Kiki   Ervaring van Marijke met paragnost Kiki   Ervaring van Marijke geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja jij zag een hond naast mij ik kon dit niet plaatsen. Nog geen week later kwam mijn zus langs met een geadopteerde hond. En jaa wij gaan daar dagelijks quasi mee wandelen sterk.




Ervaring van Anouck met paragnost Sonja   Ervaring van Anouck met paragnost Sonja   Ervaring van Anouck geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Dank u wel voor uw 2 mooie korte gesprekjes van daarnet mw Tineke. Ik ga uw advies ook opvolgen over die warme cola en es kijken hoe gauw het werkt. Heb helaas geen houten lepel in huis dus dan maar die cola een half uurtje laten staan. Jammer dat ik niet eens de kans kreeg om u bij geen van beide gesprekjes te bedanken. Dus bij deze hartelijk bedankt voor onze korte maar fijne gesprekjes. En wanneer het zover is laat ik u weten als het zilver of goud is (maar mijn gevoel zegt nu al goud en een bracelet en/of oorbellen). Ik bel u zeker weer.

Judy.




Ervaring van Judy met paragnost Tineke   Ervaring van Judy met paragnost Tineke   Ervaring van Judy geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenonline.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenonline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenonline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenonline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden