Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenonline.net


  Online paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenonline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Lieve Sabina, pension en vliegticket geboekt naar Altea. Op mijn 50e verjaardag drink ik champagne op een nieuw begin op het strand. Zo spannend. Dank je voor je adviezen en PowerTalk. Ik bel je zeker nog voor de reis voor tips. Liefs x




Ervaring van Jo met paragnost Sabina   Ervaring van Jo met paragnost Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Heel goed gesprek gehad! Advies en duidelijk inzicht gekregen van Evs. Voor mij is ze een topper!




Ervaring van Caroline De Vos met paragnost Evs   Ervaring van Caroline De Vos met paragnost Evs   Ervaring van Caroline De Vos geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Geweldig mooi mens zo puur recht voor de raap en spatzuiver!!! Alles klopte uit mijn verleden bizar wat ze wist te vertellen dingen die ik al was vergeten. Prachtige toekomst voorspelling gehad voelde aan mijn lichaam dat ze me heeft geraakt en de spanning vloog zo eruit! De beste die ik ooit gesproken heb. Dankjewel, zo dankbaar




Ervaring van Diana met paragnost Isha   Ervaring van Diana met paragnost Isha   Ervaring van Diana geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Geen wazige antwoorden, gewoon to the point. En eerlijk.
Als ik antwoorden wil kom ik zeker bij Daisy terug.





Ervaring van F. met paragnost Daisy   Ervaring van F. met paragnost Daisy   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Dank je wel, Nona Yo, voor je fantastische adviezen. Dankzij jouw advies hebben we een probleem op het werk op tijd en goed kunnen aanpakken. En je voorspellingen t.a.v een vriend van mij zijn ook uitgekomen.




Ervaring van Viv met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Viv met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, zeer helder, duidelijk en eerlijk advies. Heel behulpzaam helderziende. xx F




Ervaring van Frits met paragnost Sharida   Ervaring van Frits met paragnost Sharida   Ervaring van Frits geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,

Wat ben ik blij jou gesproken te hebben vandaag. Je kon me direct vertellen wat er aan de hand is. Door de inzichten die je me hebt gegeven, kan ik nu ook meer voelen hoe ik me echt voel en is het inderdaad niet het juiste moment om veranderingen aan te brengen. Dat komt. Ik ga meer naar buiten en uit m’n hoofd en heb vertrouwen in wat er komen gaat…op het juiste moment. Je hoort me zeker weer.
Dank je wel, je hebt me enorm geholpen.

Liefs.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat ben ik blij dat ik jou vandaag gesproken heb.
Je wist precies te benoemen hoe ik me op dit moment voel. Bizar, zo goed.
Gelukkig heb je me laten voelen wat ik echt voel door inzichten te geven.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn bel minuten waren op, dankje wel dat je naar ons gekeken hebt. Ik krijg altijd zoveel rust bij jou, omdat ik weet dat alles wat je zegt, uitkomt.
Je bent een top medium, die alles tot in detail ziet.
wat Je niet kon weten.




Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Laila alles wat je zei klopte helemaal. Je zegt het ook met zachte stem zoals je bent. Ik ga zeker aant werk met m'n chakra's en blijf hoopvol voor de liefde met D.
Een zuivere aanwinst op deze lijn, tot weder horen en vele knffs als dank.




Ervaring van Annick met paragnost Laila   Ervaring van Annick met paragnost Laila   Ervaring van Annick geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Jou gesprekken zijn altijd zo fijn! Je bent nog de beste en de liefste, jou kennis en gevoel en wat jij allemaal ziet en weet daar vind je geen 2e van.
Ik hoop dat er nog vele gesprekken mogen komen. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anda-Eldur
  Ervaring met paragnost Anda-Eldur
  Goedemorgen,

Wel ik moet zeggen en toffe dame bent u, u hebt eigenlijk gezegd het geen ik al wel wist wat ik moet doen en bevestigd.
Maar u gaf me ook goede raad waar ik mee verder kan bedankt.

Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Anda-Eldur   Ervaring van Rita met paragnost Anda-Eldur   Ervaring van Rita geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marieke
  Ervaring met paragnost Marieke
  Marieke, hoe goed ben jij ik kon veel plaatsen van jou reading weinigen die dit kunnen hele lieve en vriendelijke dame ik bel jou zeker nog terug sasha.




Ervaring van Sasha  met paragnost Marieke   Ervaring van Sasha  met paragnost Marieke   Ervaring van Sasha geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Zuivere medium, heldere inzichten. Ze voelde zaken goed aan en eerlijke antwoorden. Dank, ik zie het positief tegemoet!




Ervaring van D met paragnost Laila   Ervaring van D met paragnost Laila   Ervaring van D geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt voor de mooie consult Gazali, wat een lief en zuiver persoon ben jij.




Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Ik weet niet hoe je het doet, maar iedere keer zit je er pal boven op. Je hebt de wijsheid in pacht en je draait er geen woorden voor om. Dank je wel voor je enorme inzet.




Ervaring van Iris met paragnost Niamh   Ervaring van Iris met paragnost Niamh   Ervaring van Iris geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos had het goed dat het dat huis werd en ook de operatie die zou plaatsvinden had hij voorspeld. knap van je jos. liefs




Ervaring van anoniem met paragnost Jos   Ervaring van anoniem met paragnost Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Lieve mensen wat is Lobke goed, alles wat ze zegt komt uit en wel op het juist tijdstip, Wat ben jij een super vrouw, dank je wel voor alles, je bent top 1000 maal dank.




Ervaring van maggy  met paragnost Lobke   Ervaring van maggy  met paragnost Lobke   Ervaring van maggy geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Dikke kus en bedankt




Ervaring van Anoniem  met paragnost Sara   Ervaring van Anoniem  met paragnost Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Romyna er is al veel uitgekomen ik hoop je nog een keer te spreken er over hihi, kom je vaker online aubbb als het mogelijk is voor je liefs A.xxxxx




Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  Andwello Dennis, de inzichten die ik heb gekregen van je hebben mij zo erg goed gedaan. Binnenkort zal ik ergens weer contact met je opnemen




Ervaring van Bianca met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Bianca met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Bianca geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Straight to the point, ze zal er niet omheen draaien wat ze ook mag zien of voelen.

Dankjewel voor alles. Je hebt mij veel positieve energie gegeven.




Ervaring van Mirjam met paragnost Jeannet   Ervaring van Mirjam met paragnost Jeannet   Ervaring van Mirjam geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cor
  Ervaring met paragnost Cor
  Bedankt voor je inzichten Cor. Ik vertrouw je en zal geduld hebben. Je bent een paragnost die met weinig woorden toch veel kan vertellen.





Ervaring van Clair met paragnost Cor   Ervaring van Clair met paragnost Cor   Ervaring van Clair geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Lieve Valentine

Velen dank voor je mooie reading, goede adviezen, inzichten en een oprecht gesprek. Blij dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Jannie met paragnost Valentine   Ervaring van Jannie met paragnost Valentine   Ervaring van Jannie geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Johan voelt mij heel goed aan, weet alles heel goed over te brengen en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Paragnost met veel kennis en inzicht




Ervaring van Alysha met paragnost Johan   Ervaring van Alysha met paragnost Johan   Ervaring van Alysha geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Dank je wel Marie. Jij bent een hele fijne gesprekspartner met veel kennis en inzichten. Ik was aardig onder de indruk na ons gesprek. Ik wens je veel warmte en licht toe - Linda




Ervaring van Linda met paragnost Marie   Ervaring van Linda met paragnost Marie   Ervaring van Linda geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  Lieve Andwello Dennis, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart.





Ervaring van Cecile met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Cecile met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Cecile geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Romeo biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Ik vind hem eerlijk en oprecht en ik ga hem ongetwijfeld zeker nog eens bellen.

Liefs M





Ervaring van Mireille met paragnost Romeo   Ervaring van Mireille met paragnost Romeo   Ervaring van Mireille geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karen
  Ervaring met paragnost Karen
  Mijn krediet was op maar ik ga je zeker weer bellen. Je bent geweldig. Bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem  met paragnost Karen   Ervaring van Anoniem  met paragnost Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Ze heeft de huidige situatie in goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek

Liefs




Ervaring van Margret met paragnost Sharida   Ervaring van Margret met paragnost Sharida   Ervaring van Margret geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Dank je wel voor je warme consult, je voelt veel en ziet heel veel. Ik ben benieuwd wanneer ik het allemaal mag meemaken.




Ervaring van Galina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Galina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Galina geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Laila ik heb je gisteren aan de lijn gehad. Je bent een krachtige vrouw en je ziet heel veel dingen zonder vantevoren gezegd of gezien te hebben. Echt een zuiver medium. En ook een lieve vrouw. Astrid




Ervaring van astrid met paragnost Laila   Ervaring van astrid met paragnost Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost P Hernani
  Ervaring met paragnost P Hernani
  Zeer goede sessie, dank voor uw inzicht en de begeleiding. liefs X




Ervaring van bezorgde anon met paragnost P Hernani   Ervaring van bezorgde anon met paragnost P Hernani   Ervaring van bezorgde anon geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met P Hernani  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenonline.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenonline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenonline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenonline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden